Jumaat, 7 Mei 2010

SAMBUTAN HARI JADI.......

Hari ini 7hb, Panitia Pendidikan Prasekolah telah mengadakan Sambutan Hari Jadi bagi meraikan murid-murid prasekolah yang menyambut hari lahir pada bulan 1,2,3,4 dan 5. Julung-julung kali diadakan hasil kerjasama semua pihak menjayakan majlis ini. Terima kasih kepada barisan pentadbir, guru2, pembantu pengurusan murid, dan kepada kak pah (Shamin Bakery) atas sumbangan cenderahati untuk yang di raikan dan kek hari jadi. Berikut sedikit gambaran dalam majlis tersebut:-Ucapan Puan Rabitah wakil GB yang tidak dapat hadir kerana ada tugas yang perlu diselesaikan, barisan GPK dan tetamu. Murid-murid yang diraikan, dan semua murid prasekolah SK Taman Perling 2010.

Yang diraikan sedang memotong kek sambil disaksikan semua yang hadir. 12 orang yang diraikan tetapi cuma 11 yang hadir. Majlis jamuan dimulakan. Menu istimewa hari ini.


Barisan GPK dan tetamu menikmati jamuan yang disediakan. Selamat menjamu selera.Majlis penyampaian cenderahati sumbangan Syamin Bakery, kepada yang diraikan oleh Pn Rabitah Ab Ghafar selaku GPK 1.


Upacara Makan kek, masing2 menikmati dengan penuh lazat. Terima Kasih kepada semua yang menjayakan majlis ini.


Jumpa Lagi. Babaiiiiiiiiiii..............................
..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan